INBAKAD KASSLER

5-6port
Grädda i 225° ca 25-30 min.
8hg Kassler
400g Vitlöksost
5dl Crème fraiche
1 kruka Finklippt Persilja
1 Pressad Vitlöks klyfta
lite vitlökspulver
2pkt Färdig kavlad smördeg
(ägg till pensling)
______________________
1. Skär kasslern i skivor.
2. Gör en smet av ost,crème fraiche,persilja,vitlök.
3. Lägg kasslern på smördegen i en ugnsfast form gör så här.
4. Bred smeten på kassler skivorna sätt i hop så
det ser ut som en hel bit. Smeta ut resten runt om
kasslern.
5. Vik ihop degen så det blir ett paket av det hela.
Pensla hela härligheten med ägg.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ställ in i ugnen.
Bra bjudrätt som kan göras klar redan dagen innan
sen sättas in i ugnen när det är dags.
Serveras med grönsallad och ev rostat bröd.
MUMS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: