FLÄSKFILÉ i Örtagårdssås

4 port
Tag en bit fläskfilé 4-5 hg putsa den, skär den i cm stora bitar.
Bryn bitarna salta och peppra.Lägg bitarna åt sidan en stund.

SÅS:
1 medel stor gullök
5 dl Tjockgrädde
1 Buljong tärning
1 msk Persilja
1 msk Gräslök
1 msk Körvel
1 msk Senap
Tag löken och hacka den fint och bryn den.
Häll i grädden rör ner buljongtärningen,
persiljan,gräslöken,körvel samt senapen.
Låt blandningen puttra samman en stund.
Lägg i köttet medan det puttrar.
Serveras med ris och en sallad.
Bäst att använda är Dijonsenap men det går bra med annan också.
Gräslök och persilja finns i små förpackningar i frysdisken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: