Sörgårdens russinkakor

200 gr smör
1½ dl socker
4 dl vetemjöl
1 dl russin
2 tsk bakpulverBörja med att röra socker och fettet poröst.
Under tiden tar du en kniv
och hackar sönder russinen.
Blanda mjöl,bakpulver och russin och häll ner
det i smeten.
Rör ihop ordentligt.Rulla små bollar av smeten och lägg på
en plåt med ugnspapper, platta till med en gaffel.
Grädda i ca 10 min i 200 grader.
Detta receptet kom från Mona.
Tackar.
Jag har nu bakat och smakat MUMS…..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: